vrijdag, juli 1, 2022
17.9 C
Brugge

“2-2 is een billijk gelijkspel”, aldus de Brugse kapitein

Net zoals in de heenwedstrijd kon Club opnieuw niet winnen van Standard, want het werd uiteindelijk 2-2. Opnieuw puntenverlies dus voor Blauw-Zwart, al kon Ruud Vormer daar na het eindsignaal best mee leven.

“2-2 is een billijk gelijkspel”, aldus de Brugse kapitein. “Standard had kunnen winnen, maar had Charles bij onze laatste kans de bal binnen geramd was de winst toch nog voor ons geweest. Weet je, dat zijn zo van die wedstrijden waar het alle kanten op kan. Ik denk dat wij wel de betere ploeg waren, en al zeker als je kijkt qua kansen die er geweest zijn. Ja, ik denk echt wel dat we goed gespeeld hebben, alleen moet je de kansen afwerken en dan denk ik dat we gewonnen spel hadden. Het loopt natuurlijk nog niet helemaal zoals onze coach het zou willen, maar ik denk wel dat het de goede kant opgaat. Je mag niet vergeten dat we pas een dikke drie weken met elkaar werken. We moeten gewoon opletten in de omschakeling, want bij het openingsdoelpunt stonden we op dat moment echt niet goed en wordt je gepakt natuurlijk en dan loop je achter de feiten aan. Ik voel me ook lekker in mijn nieuwe rol als verdedigende middenvelder. Ik mag af en toe ook wel bijsluiten als we aanvallen, waardoor er wat van positie wordt gewisseld en dat is natuurlijk moeilijker verdedigen voor de tegenstander. Als ik ga haakt Hans af en dat liep ook deze namiddag wel lekker. (FDC)

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je lezen