10.1 C
Brugge
dinsdag, november 30, 2021

De begeleiding hielp me om de juiste keuzes te maken voor mijn site en webshop

Andreas De Smedt werkt jarenlang als ingenieur voor een multinational in een groot landschapsbureau. Met driehonderd collega’s. De afleiding is zo groot dat hij na drie jaar besluit om er te vertrekken. Maar niet zonder ondernemingsplan: hij wil mensen naar buiten krijgen om te werken. Hoe? Met mobiele werkplekken. Not a desk is een feit. Volgende stap: online verkopen. En daarbij kan hij wel wat hulp gebruiken.

“Ik nam in maart 2021 deel aan Ondernemer van het Jaar van UNIZO. Ze vroegen me toen op welk vlak ik nog advies kon gebruiken. Ik vertelde hen dat ik wel wat vragen rond e-commerce had. En zo kwam ik bij de begeleiding Online Verkopen terecht”, vertelt Andreas.

“Een webshop opstarten is niet eenvoudig. Je hebt zoveel keuzes: het soort platform en betaalmiddel, welke teksten en foto’s … Na elke beslissing kom je weer op een kruispunt. Weer een richting kiezen. Niet evident. Ik had nood aan iemand die me kon zeggen of ik juist bezig was.”

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen