10.1 C
Brugge
dinsdag, november 30, 2021

De vlam van de liefde. Contemplatieve kloosters in de stad van vandaag

Conferentie door Pater Paul De Bois ocd, provinciale overste van de karmelorde in Vlaanderen

Paul De Bois (1959) is in de Karmel ingetreden in 1981. Hij is provinciale overste en woont in de gemeenschap in Gent. Hij was al verschillende keren plaatselijke overste en raadslid van het provinciaal bestuur. Als karmeliet was hij ook meer dan twintig jaar lang actief in de parochiepastoraal.


Sacred Books | Secret Libraries ontsluit het Engels Klooster en het karmelietenklooster – twee bewoonde kloosters in Brugge. Het pioniersproject rond religieus erfgoed geniet de steun van Toerisme Vlaanderen en Stad Brugge. Info: www.sacredbooksbruges.be

Donderdag 18 november om 19.30 uur Klooster van de Ongeschoeide Karmelieten, Ezelstraat 28, BruggeToegang: 10 euro (inclusief koffie tijdens de pauze)

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen