10.1 C
Brugge
dinsdag, november 30, 2021

Olivier Deman mocht na 87 minuten invallen voor Yari Verschaeren

In de kwalificatiecampagne voor het EK2023 blijven de Belgische beloften ook na 5 gespeelde wedstrijden foutloos. Vrijdagavond wonnen de troepen van bondscoach Jacky Mathijssen met 2-0 van Turkije. Door deze overwinning blijven de Belgen stevig aan kop in groep I met het maximum van de punten.

Maar dat niet alleen was het goede nieuws vrijdagavond: Olivier Deman mocht na 87 minuten invallen voor Yari Verschaeren en zo z’n debuut vieren in een officiële interland voor België. Ongetwijfeld een mijlpaal voor Deman, die dinsdagavond met de jonge Duivels nog naar Schotland trekt. 

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen