10.1 C
Brugge
dinsdag, november 30, 2021

Wintergloed kan nog gewoon doorgaan

De ongeziene drukte tijdens het Gentse Lichtfestival is ook het Brugse stadsbestuur opgevallen. Maar tot een afgelasting van Wintergloed, dat eind deze maand start, zal het niet komen, zegt onze burgemeester Dirk De fauw bij Focus WTV.

Vorig jaar zorgde Wintergloed bij momenten ook voor een grote drukte in de Brugse binnenstad. Het Brugse stadsbestuur overweegt wel enkele bijkomende maatregelen. Werken met een éénrichtingssysteem, kan er daar één van zijn. Net als het inzetten van extra stewards, om te zorgen voor voldoende doorstroming. Ook een mondmaskerplicht is een mogelijkheid. Dat wordt allemaal nog bekeken.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen