10.1 C
Brugge
dinsdag, november 30, 2021

Albert Heijn breidt zijn thuisleverdienst uit naar Brugge

Albert Heijn breidt zijn thuisleverdienst uit naar West-Vlaanderen en Brugge. In totaal krijgen 87 extra postcodes in West- en Oost-Vlaanderen toegang tot ‘Albert Heijn Aan Huis’.

‘Albert Heijn Aan Huis’ gaat van start in West-Vlaanderen, nadat de dienst al aanwezig was in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en de Brusselse rand. Er komen ook bijkomende levergebieden in Oost-Vlaanderen, zodat er in totaal 87 extra postcodes, goed voor 600.000 huishoudens, bijkomen. Daarbij zo goed als alle kustgemeenten en de brede regio rond Roeselare, Brugge, Kortrijk, Oostende, Waregem, Lokeren en Sint-Niklaas. ‘Albert Heijn Aan Huis’ bedient dankzij deze uitbreiding zo’n 1,4 miljoen huishoudens in Vlaanderen. De thuisleverdienst is toegankelijk via de website of de app van de supermarkt. De aankopen moeten minstens 50 euro bdragen, de leverkost is 5 euro. In totaal levert Albert Heijn vandaag in 169 postcodes.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen