10.1 C
Brugge
dinsdag, november 30, 2021

Brugs parlementslid Annick Lambrecht bezocht Roularta

Roularta startte in 1954 met het uitgeven van huis-aan-huis verspreide weekbladen en geeft vandaag een 20-tal huis-aan-huisbladen uit met streekgebonden titels zoals De Streekkrant, TamTam, Het Gouden Blad, De Wegwijzer, Wetthra enz. De eerste edities werden 60 jaar geleden gelanceerd. De Zondag bestaat sinds 2001 en is de krant met de grootste oplage en het grootste aantal lezers van Vlaanderen. Een complete krant met spraakmakende interviews, het actuele nieuws exclusief op zondagmorgen tot en met de sportverslaggeving en verder de complete gids voor alles wat er op zondag te beleven valt. De originele distributie-formule via de bakkers en de warenhuizen open op zondag maakt het mogelijk om zo’n 1,5 miljoen lezers te bereiken.

“Zeer interessant bedrijfsbezoek bij Roularta achter de rug. Ferm te zien hoe De Krant van West-Vlaanderen, De Zondag en veel ander leesvoer van begin tot eindpunt geraakt”, aldus nog Annick Lambrecht (Vooruit).

Daarnaast is Roularta Media Group uitgever van het grootste gratis magazine van het land:  het magazine Steps. Elk nummer van Steps heeft een speciaal thema zoals “De Communiekrant”, “Loving You” enz.

Roularta Local Media maakt het mogelijk gegeolocaliseerde digitale campagnes te voeren : digitale reclame wordt geplaatst op de Roularta-websites (de nieuwssites, de zoekertjessites, de servicesites, de sites van Trends Business Information enz.) en verschijnt in het gebied dat interessant is voor de lokale adverteerder.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen