10.1 C
Brugge
dinsdag, november 30, 2021

Seizoensfinale van “Onder Vuur” ook start aanwervingscampagne 2022 in de Zone1

Vandaag lanceren ze bij de Brandweerzone 1 de aanwervingscampagne 2022 met het oog op het aantrekken van nieuwe vrijwilligers. Dat is niet toevallig vandaag, het is nl. de dag na de seizoensfinale van “Onder Vuur” van het productiehuis Geronimo. Zone 1 heeft graag meegewerkt aan de realisatie van deze serie. Het was een toffe samenwerking met vele verrassende en mooie momenten. Ook Zone 1 is trots op het resultaat. We zijn dan ook verheugd dat de cast van deze flitsende brandweerserie speciaal voor Zone 1 heeft meegewerkt aan een promofilmpje om potentiële vrijwilligers te inspireren zich effectief kandidaat te stellen. Kandidaten horen het o.a. van Louis Talpe, Alessia Sartor en Wouter Bruneel wat zij vonden van de intense opnameperiode waarin ze werden klaargestoomd voor hun rol door een brandweerbootcamp.  Ze vertellen waarom het een schitterende stiel is en vooral waarom je ervoor zou gaan. Ook onze eigen Yoni Casteleyn (vrijwilliger bij post Torhout) komt aan het woord en vertelt wat het voor hem betekent om vrijwilliger te zijn.

Om het in de woorden van Wouter Bruneel (Bokkie) te zeggen: “Als het in je zit, gaan! Je gaat gevaarlijke dingen tegenkomen, maar je gaat de tijd van je leven hebben.”

Onlangs keurde de Zoneraad een nieuwe organisatiestructuur goed en daarin zijn er een aantal nieuwe functies voorzien die nu beetje per beetje worden ingevuld. Daarom gaat onze brandweerzone op zoek naar mensen die het verschil willen maken, want het verschil maak je niet enkel als brandweerman of – vrouw of hulpverlener-ambulancier, maar ook als administratief of technisch personeelslid bij de brandweer. Als dispatcher bijvoorbeeld, deze functie is cruciaal voor het uitrukken van de voertuigen. Of als medewerker personeelsadministratie zorg je ervoor dat elk personeelslid correct wordt betaald.  En als medewerker VTO, zorg je er mee voor dat onze brandweerlieden voldoende opgeleid worden, … . Zo zijn er tal van functies en iedere functie is belangrijk in de ganse ketting van hulpverlening. Samen maken wij het verschil.

Er zijn op dit moment enkele vacante functies!
Klik dus snel door naar onze vacaturepagina.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen