10.1 C
Brugge
dinsdag, november 30, 2021

STEM NU en maak jouw bezoek aan Brugge nog aantrekkelijker

Heb je een ticket gekocht voor één van de locaties van Musea Brugge? Fijn! Maar, hoe geraak je ter plekke? En, waar kun je achteraf iets eten of drinken? Wat kun je in de buurt nog bezoeken?

Samen met Publiq vzw (MuseumpassMusées) en Karel de Grote Hogeschool wil Musea Brugge een tool ontwikkelen die aanbevelingen op maat maakt voor jou. Het idee voor de tool ‘Museumbezoeken op maat’ werd – na een open call – weerhouden voor het project amai! van de Vlaamse Overheid.

Amai! wil burgers betrekken bij de ontwikkeling van artificiële intelligentie. Rond vier thema’s (klimaat & milieu, mobiliteit, gezondheid, werk) konden voorstellen ingediend worden. Voor elk thema wordt een slimme AI-oplossing ontwikkeld op basis van een maatschappelijk relevante vraag. Uit meer dan 350 ideeën en vragen van Vlamingen voor AI werden nu zeven projecten geselecteerd. Binnen elk thema kan straks één project 75.000 euro krijgen voor de concrete realisatie. Ook het project van Musea Brugge staat op de shortlist! Dankzij deze tool komt Brugge als cultuurstad optimaal aan zijn trekken.

Stem jij mee?

Help ons dit project realiseren en stem op het amai!-project ‘Museumbezoeken op maat’. Stemmen kan tot vrijdag 19 november om 10.00 uur.

STEM HIER voor het Brugse project.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen