10.1 C
Brugge
dinsdag, november 30, 2021

Opbraak en heraanleg kruispunt Zilversparrenstraat – Doolhofweg

Behoudens onvoorziene omstandigheden zal Verkinderen Aannemingen BVBA (Brugge) in opdracht van Stad Brugge kruispunt Zilversparrenstraat – Doolhofweg heraanleggen van nu tot en met 10 december 2021. De start van deze werkzaamheden was normaal gepland op 9 november, maar door onvoorziene omstandigheden is dit verplaatst naar 16 november.

Verkeer

Het kruispunt Zilversparrenstraat – Doolhofweg wordt voor deze werkzaamheden onderbroken voor het verkeer. De inwoners van de Doolhofweg zullen hun woning enkel te voet kunnen bereiken. De Zilversparrenstraat wordt al afgesloten ter hoogte van de Maalse Steenweg en ter hoogte van

de Engelendalelaan. Plaatselijk verkeer is toegestaan tot aan de werken. De omleiding loopt via Maalse Steenweg – Engelendalelaan of omgekeerd. Voetgangers en fietsers (afstappen ter hoogte van de werkzaamheden) behouden de doorgang.

Meer info

Politie –  050 44 88 65 – pz.brugge.verkeersbelemmeringen@police.belgium.eu

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen