10.1 C
Brugge
dinsdag, november 30, 2021

Stad Brugge Baanbrekende Werkgever ’22

Brugge legde in 2021 een leertraject af en ontvingen hiervoor het certificaat Baanbrekende Werkgever ’22.

Via een intensief leertraject kregen deze organisaties inzicht in hun maturiteit en werkpunten op de drie pijlers van Baanbrekende Werkgever. Deze organisaties wisselden ook uitdagingen, ervaringen en best practices uit om zo te groeien op deze pijlers.

Stad Brugge sprak hiermee haar engagement uit om de medewerker centraal te plaatsen binnen hun beleid rond hybride werken en duurzame mobiliteit.

Bij Stad Brugge voelen ze zich als ‘civil servant’ trots op de historiek, betrokken bij het dagelijks leven en verantwoordelijk voor de toekomst van onze stad. Men is een vooruitstrevende organisatie die inzet op innovatief werken en streven er op die manier naar om een Baanbrekende Werkgever te zijn. “Kwaliteitsvol werken staat voor ons voorop. We werken op een respectvolle manier voor en samen met onze burgers”, klinkt het.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen