10.1 C
Brugge
dinsdag, november 30, 2021

De 10de Brugse Kerstloop komt er aan

Op VRIJDAG 03 DECEMBER 2021 gaat de 10de volwaardige editie van de BRUGSE KERSTLOOP door in het Centrum van onze stad.


Na het dramatische verloop in 2020 en een mini mini versie van de Kerstloop zullen we dit jaar dan maar de 10de Volwaardige editie organiseren. De start zal,  en dat is nieuw,  plaats vinden op ’T ZAND  met  om 19.30 uur de start voor een 6 Km en om 20.15 uur voor een 10 Km. Zo kan iedereen deelnemen op een afstand die hem past. De aankomst zal voor iedereen plaats vinden op de Burg.


De omloop doet al de mooiste plaatsen van het Centrum aan die op dit moment van het jaar op zijn mooist zijn met de unieke kerstverlichting en met muziek en animatie op 20 plaatsen op de omloop In combinatie met het evenement WINTERGLOED van de Stad BRUGGE moet dit het allermooiste worden wat een loopwedstrijd kan aanbieden. Een fantastische omloop in een feestverlichte stad met een massa toeschouwers op de omloop. Een droom voor elke loper om dit te beleven en dat zeker na alle ellende van vorig jaar.


De laatste 4 jaar was de Brugse KERSTLOOP telkens de grootste van het land, zelfs vorig jaar want het is de enige die heeft plaats gevonden, ondanks heel wat beperkingen met zelfs slechte weersomstandigheden. Ook in 2021 zal iedere deelnemer een verlichte Kerstmuts krijgen om zo een magisch beeld te creëren in de Brugse binnenstad.


Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen