10.1 C
Brugge
dinsdag, november 30, 2021

Burgemeester Dirk De fauw met voorstel over Wintergloed naar gouverneur

Burgemeester van Brugge, Dirk De fauw, komt nu toch met een voorstel om tijdens de Wintergloedwandeling nu toch op drukke plaatsen met een Covid Safe Ticket te werken. Met dit voorstel stapt hij naar de gouverneur, weet Focus TV.

Gisteren eiste de gouverneur van West-Vlaanderen, Carl Decaluwé, dat er op het lichtparcours Wintergloed gebruik gemaakt wordt van het Covid Safe Ticket (CST). Volgens het stadsbestuur van Brugge is het gebruik van het CST quasi onmogelijk op het lichtparcours. “We spreken hier over een parcours van bijna vier kilometer waar ook mensen wonen. Het is bijna onmogelijk om daar op het Covid Safe Ticket te controleren”, reageert burgemeester Dirk De fauw (CD&V). Maar nu zou er dus toch met een Covid Safe Ticket gewerkt worden op drukke plaatsen waar lichtinstallaties staan.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen