10.1 C
Brugge
dinsdag, november 30, 2021

Club Brugge acteerde dramatisch

Het Europese verhaal van Club Brugge dreigt op een forse anticlimax uit te draaien. De Belgische kampioen heeft van RB Leipzig een nieuwe mokerslag gekregen, eentje die zwaar doorweegt in de stand. Club acteerde dramatisch op het moment van de waarheid en riskeert door deze afstraffing na de slotspeeldag in Parijs het kind van de rekening te zijn.

Na een complete wanprestatie gaat Club Brugge met 0-5 onderuit tegen RB Leipzig. Blauw-zwart is nog helemaal niet zeker van de Europese overwintering en moet op de laatste speeldag nog vol aan de bak in Parijs. Veel tijd om te bekomen van deze uppercut rest er Club evenwel niet want zondag reeds is er de topper uit bij Genk!

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen