10.1 C
Brugge
dinsdag, november 30, 2021

Nicky Degrendele doet het

Op de laatste dag van de Zesdaagse van Gent heeft onze Nicky Degrendele het 40 jaar oude baanrecord op de 500 meter verpulverd. Het record, 500 meter met vliegende start, stond al 40 jaar op naam van de Italiaanse Rosella Galbiati.

Nicky Degrendele klokte af op 30.257, maar liefst drie seconden sneller dan het vorige record van de Italiaanse.

“Zo’n 500 meter voluit gaan staat niet veel op mijn agenda. Dit deed pijn. Fysiek gaat het terug de goede kant op met mij en ik ben dus uitermate tevreden met dit baanrecord. Ik heb altijd van deze piste in ’t Kuipke gehouden, net als van het publiek dat hier steeds aanwezig is”, zei Nicky Degrendele.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen