10.1 C
Brugge
dinsdag, november 30, 2021

Veiling kerst “B” brengt 17 000 euro op

De oude kerstverlichting van onze stad hing 35 jaar lang in de Brugse straten en brengt nu 17.000 euro op. Het zijn letters “B” van anderhalve meter groot. De stad Brugge vernieuwde de kerstverlichting, maar merkte dat er veel vraag was naar de oude verlichting. Brugge verkocht 38 van die grote letters via een veilingshuis. Kandidaten konden bieden. 

Het hoogste bod was 1.050 euro. Bart De Beir van het Brugse bedrijf Light Up Your Party kocht er 2 voor 500 euro per stuk: “We verhuren verlichting en we wilden zeker zo’n iconische Brugse B in ons gamma hebben. Mensen kunnen die nu huren voor een jaar of voor een kortere periode bij ons. Anders gebruik ik hem zelf, want het is wel een stuk om mee te pronken.”  

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen