10.1 C
Brugge
dinsdag, november 30, 2021

Evaluatie van verwijssysteem in de fietsparkings

In het begin van de zomer werden de fietsenparkings onder ’t Zand uitgerust met een fietsparkeerverwijssysteem. Aan de hand van verschillende detectoren worden de gestalde fietsen geteld. Op deze manier kan het gebruik van deze fietsenstalling veel beter gemonitord worden, maar hebben we ook zicht op de vrije parkeerplaatsen. Deze worden dan ook aangeduid via LED-schermen die vanop het plein zichtbaar zijn.

Om dit systeem te evalueren gebruiken we objectieve gegevens (het aantal gestalde fietsen), maar zijn we ook geïnteresseerd in de ervaring van de gebruikers. Dit willen we te weten komen via een korte online bevraging. Deze duurt maximaal 5 minuten en kan ingevuld worden via

www.brugge.be/evaluatie-fietsparkeerverwijssysteem

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen