10.1 C
Brugge
dinsdag, november 30, 2021

Shopping Brugge Glow

Brugge pakt uit met 16 shoppingdagen in de eindejaarsperiode. Dankzij de gezellig versierde straten en pleinen is shoppen in de historische binnenstad nu nog unieker. Je kijkt je ogen uit, geniet van de wintersfeer én je ontdekt tal van creatieve makers, inspirerende concept stores en fijne kleine boetiekjes. Bovendien zijn de shoppingstraten autoluw en profiteer je van gratis openbaar vervoer. Niet nodeloos zoeken naar een parkeerplaats dus, de bus pikt je op! Noteer de shoppingdagen in je agenda en vind hier alle praktische info om je shoppingtrip gemoedelijk te laten verlopen!

De shoppingdagen:

  • weekends van 27 en 28 november, 4 en 5 december, 11 en 12 december en 18 en 19 december
  • vanaf zondag 26 december t.e.m. vrijdag 31 december
  • zondag 2 januari en maandag 3 januari

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen