4.6 C
Brugge
woensdag, januari 26, 2022

Je krant in december bij de Brugse warme bakkers!

Als een Brugse bakker zijn deeg kneedt, bakt en verkoopt, dan is het een warme bakker. Niets is zo gezellig dan heerlijk vers brood in combinatie met het verse Brugse nieuws.

De warme bakker maakt ook z’n koeken, patisserie, pistolets, sandwiches en cakes hoofdzakelijk zelf. Het kan zijn dat hij bepaalde dingen inkoopt. Berlijnse bollen bijvoorbeeld of een javanais die hij dan zelf afwerkt. Feit is dat hij de meest essentiële producten zelf maakt en dus mag hij zich een warme bakker noemen.

Met Brugge. Express kiezen we in december voor de warme Brugse Bakkers. Bij die bakkers kun je in de maand december een QR-code (jawel) vinden op een flyer en zo levenslang een gratis abonnement op de enige Brugse digitale krant, die elke ochtend om 7 uur verschijnt. Zie je de flyer niet liggen vraag er dan naar bij je “warme” bakker!

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen