4.9 C
Brugge
woensdag, januari 26, 2022

Nieuwe kusttram al voor de tweede maal uit de sporen in Zeebrugge

Dinsdagavond rond 17 uur raakte de kusttram van de sporen. De precieze omstandigheden en hoe de tram kon ontsporen, worden nog onderzocht. Maar een paar weken eerder gebeurde op dezelfde wissel ook al een dergelijk ongeval.

Deze keer wel met een slachtoffer. Eén van de passagiers raakte gewond en werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. De andere passagiers werden een uur later naar hun bestemming gebracht met vervangbusssen van De Lijn. 

De kusttram moest terug op de sporen gezet worden en kan daarna pas weggesleept worden. Er was de hele avond hinder op de lijn van de kusttram (Zeebrugge/Knokke-Heist). Het normale verkeer kon vlot langs het ongeval verder rijden.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen