4.9 C
Brugge
woensdag, januari 26, 2022

Gemeenteraadslid Pol Van Den Driessche bijt zich vast in de kerst-containers

De kerst-containers blijven de Brugse sociale media en politiek beroeren. Nu een reeks handelaars hun container terug ter beschikking stellen en heel wat mensen niet te spreken zijn over de uitstraling. Begint ook de oppositie zich in het dossier in te graven. Na zijn tussenkomst in de gemeenteraad stelde gemeenteraadslid Pol Van Den Driessche (N-VA) nog een aantal schriftelijke vragen. Het raadslid wil onder andere weten hoe de gunning verliep en wie er binnen het college de aanzet gaf tot aankoop van de containers. Ook het verdwijnen van de kerststal lijkt een doorn in het oog van heel wat stadsgenoten.  

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen