4.6 C
Brugge
woensdag, januari 26, 2022

Elke schoenveter is belangrijk voor Handicap International

Afgelopen weekend hield Handicap International een speciale actie aan het station van Brugge. De organisatie stelde er een symbolische blauwe veter voor, en vroeg voorbijgangers om er een extra blauwe veter aan te binden en wat geld te doneren. Met deze actie lanceerde Handicap International een nieuw campagne “Elke schoenveter is belangrijk”. Een actie die duurt tot eind deze maand. De organisatie was gelijktijdig actief in stations Brussel en Luik.

Dit jaar zal de volledige opbrengst van de campagne worden gebruikt voor het rehabilitatieproject van de International Disabled Persons Organization in Rwanda.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen