4.9 C
Brugge
donderdag, januari 27, 2022

Dag op dag 70 jaar geleden in het Strijdershuis

Brasserie Strijdershuis ligt in de schaduw van de Brugse Halletoren, en is ondergebracht in een historisch gebouw waarvan het oudste gedeelte dateert uit de 12de eeuw. De rijke geschiedenis van Het Strijdershuis kunnen we vandaag dag op dag 70 jaar geleden illustreren met een document die op onze redactie binnen viel uit 1951. Het programma van een Sint-Niklaas feest in het Strijdershuis. Laat gerust weten of je dergelijk feestje ooit daar hebt meegemaakt!

Ben je al mee met dit?

1 REACTIE

  1. Beste

    Wat het strijdershuis betreft het volgende Mijn vader werkte in de bank Societé General de Belgique ( nu Fortis) in de vlamingstraat. De bank organiseerde de Sint Niklaasfeesten altijd in het strijdershuis. Als kleine jongen heb ik daar dan ook veel Sint Niklaasfeesten bijgewoond. (In de jaren 50)

    Vriendelijke groeten

    Chris Caestecker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen