4.6 C
Brugge
woensdag, januari 26, 2022

Samen zetten we onze stad in het “licht”

Doet jouw buurt mee met ‘Verlicht je Buurt’? Je kunt nog tot maandag 13 december 2021 je aanvraag indienen voor een steuntje in de rug bij de aankoop van verlichting voor de buurt. Surf snel naar www.brugge.be/verlicht-je-buurt-2021.

Vergeet ook zeker niet deel te nemen aan de Verlicht-je-Buurt-wedstrijd. Verzamel je foto’s en/ of filmpjes en plaats je deze op Facebook met de hashtag: #Verlichtjebuurt2021, tag daarbij ook de facebookpagina van Brugse Buurten. Vermeld in de beschrijving van de foto’s zeker de naam van het buurtcomité. De deadline voor het plaatsen van de foto’s en/ of filmpjes is 16 januari 2022. De winnaars worden dan bekend gemaakt eind januari 2022. Wil je Verlicht-je-Buurt-postkaartjes ophalen? Ook dit kan tot maandag 13 december 2021. Indienen van de postkaarten kan tot maandag 20 december 2021.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen