4.7 C
Brugge
donderdag, januari 20, 2022

3 klachten tegen omgevingsvergunning stadion Club Brugge

Club Brugge diende op 8 maart 2021 een omgevingsvergunningsaanvraag in voor hun stadionproject op de Olympiasite in Sint-Andries. Na een grondige beoordeling beslisten Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir en minister van Economie Hilde Crevits in oktober de omgevingsvergunning toe te kennen aan Club Brugge. Dit is opnieuw een belangrijke procedurele stap op weg naar een nieuw modern voetbalstadion in Brugge.

Er was ook een beroepsprocedure mogelijk. Hiervan hebben tot op vandaag drie buurtbewoners gebruik gemaakt. Men met immers kunnen aantonen dat ze persoonlijke nadelen zullen ondervinden na de realisatie van het nieuwe stadion. Het zou volgens de buurtbewoners gaan om verkeers- en milieu hinder. Het is aan de Raad voor Vergunningsbetwistingen om hierover te oordelen.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen