4.7 C
Brugge
donderdag, januari 20, 2022

Ilse Coopman is opnieuw verkozen als voorzitter van Jong-N-VA Brugge

Ilse Coopman is opnieuw verkozen als voorzitter van Jong-N-VA Brugge. Zelf is ze geboren in Oostende maar verhuisde een tiental jaar geleden naar Brugge.

Ze haalde eerst haar diploma als leerkracht secundair onderwijs in de vakken Nederlands en geschiedenis in de toenmalige KHBO (nu Vives). Ze zette haar studie verder aan de universiteit Gent waar ze op het einde van het academiejaar haar Master in de geschiedenis behaalt.

Ilse doet aan sport, houdt van shoppen en in de winter kan je haar vinden met een breiwerk in de hand.

Qua thematiek focust ze zich naast jongeren en onderwijs ook op migratie en integratie, justitie en criminaliteit, maar ook gendergelijkheid en gelijke kansen boeien haar. Ilse Coopman hoopt de komende jaren ook heel wat jongeren de gemeenteraad binnen te kunnen loodsen.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen