4.7 C
Brugge
donderdag, januari 20, 2022

Robot Odette brengt je klassieker uit de keuken

Odette is een ode aan oma en een klassieker uit haar keuken: gehaktballen in saus. De nieuw fast casual restaurant aan het Simon Stevinplein in Brugge is een monoconcept: één product, een verhaal. Uit eten gaan hoeft niet altijd uitgebreid en gastronomisch te zijn. Dagelijks eten van grootmoeders keuken smaakt minstens zo goed. Authentieke kwaliteit met pure producten van lokale boeren, snel op tafel en betaalbaar, dat zijn de “geheime” ingrediënten. Odette wil voor alle generaties toegankelijk zijn voor iedereen. Omdat je er echt tijd maakt voor elkaar, waar kun je dat beter doen dan aan tafel? Maar voortaan zal ook de robot Odette je aan tafel komen bedienen. Meteen een primeur voor onze stad. Volgens de uitbaters Chris Muylle en Carl Pollyn denken ze er nu reeds aan om een tweede robot te kopen. Al is het niet de bedoeling dat hij op termijn het personeel zal vervangen. Kostprijs van deze “extra” is zo’n 12 000 en komt uit China.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen