4.7 C
Brugge
donderdag, januari 20, 2022

Blauw-Zwart opnieuw tot op vier punten van leider Union

Philippe Clement zag zijn team een verdiende 3-0 overwinning boeken tegen Zulte Waregem. Dankzij deze zege nadert Blauw-Zwart opnieuw tot op vier punten van leider Union.

“We zijn tevreden met deze verdiende overwinning en met het feit dat we 9 op 9 pakken in de competitie. We scoorden ook een aantal mooie doelpunten en legden ook enkele mooie combinaties op de mat. Het is echter niet zo dat de hele wedstrijd top was. Maar we zijn verder aan het werken om dat beter te maken en nieuwe jongens te integreren in de groep, punten te pakken en op die manier door te gaan. Ik heb wel een aantal verbeteringen gezien ten opzichte van vorige week. Daar moeten we verder op bouwen. Het is groeien en automatismen kweken met nieuwe jongens. Ik onthoud dat we 3-0 hebben gewonnen vandaag en nog een heel pak goeie kansen hebben gecreëerd. We moeten de balans in het team behouden, dat vond ik nu ook al beter in het algemeen.”

Helaas ligt de grasmat er op dit moment niet als een biljartlaken bij. “Uiteraard is de staat van het terrein niet in ons voordeel. Ik weet dat de greenkeepers er alles aan doen om het veld zo goed mogelijk te houden of beter, maar in deze periode is dat niet evident. We zijn er mee bezig. Ik heb ook duidelijk gezegd tegen de spelers dat we het zelf moeten doen en ik heb niemand zien klagen. We weten dat de greenkeepers hard werken. We steunen hen in dit verhaal waar ze zelf niks aan kunnen doen.”

 (VL)

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen