4.9 C
Brugge
donderdag, januari 27, 2022

Uiteindelijk werd het een verdiende overwinning op mentaliteit en attitude

Een deugddoende 2-0 tegen Seraing, goed voor de 4e opeenvolgende overwinning voor Cercle in de Jupiler Pro League én een perfect rapport voor Cercletrainer Dominik Thalhammer. De Oostenrijker blikte na de match dan ook tevreden terug op de opnieuw energieke, goede prestatie van Groen-Zwart: “Ik vind dat we een erg goede eerste helft speelden met veel intensiteit, veel pressing en een directe manier van voetballen. In de tweede helft konden we de intensiteit niet aanhouden. Er sloop wat vermoeidheid in de groep. Uiteindelijk werd het een verdiende overwinning op mentaliteit en attitude.”

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen