4.7 C
Brugge
donderdag, januari 20, 2022

Club wil alles winnen tot aan de winterstop

Blauw-Zwart boekte een ruime en verdiende overwinning aan ‘Den Dreef’. Charles De Ketelaere was een van de uitblinkers met twee doelpunten.

“Het werd uiteindelijk een vlotte zege. Leuven was goed begonnen, maar wij hebben daarna overgenomen. Zeker na ons doelpunt.” Leuven probeerde na de 0-1 wel om de gelijkmaker te maken, maar bracht Club nooit echt in de problemen. “Leuven zocht naar dat doelpunt en zo kwam er ruimte voor ons. We hebben er maximaal van geprofiteerd”.


Met twee doelpunten had CDK een belangrijk aandeel in de overwinning. Vooral zijn eerste doelpunt was van mooie makelij. “Ik zag de ruimte, sneed naar binnen en haalde hard uit. De bal ging mooi binnen. Ik ben er zeker erg blij mee. De assist van Hans is mooi voor hem. We vinden elkaar steeds goed, we hebben een goed contact”. Na de 3-0 zege tegen Zulte-Waregem nu vier doelpunten in Leuven. “We scoren nu vlot, het loopt goed. Dit moeten we blijven doen om zo te proberen alles te winnen voor de winterstop”.


Volgende week kijkt Blauw-Zwart OH Leuven weer in de ogen in de bekermatch, maar eerst is er de clash met Anderlecht. “De beker is weer een andere wedstrijd. Het is gewoon onze taak om dit verder te zetten. Te beginnen zondag tegen Anderlecht, wat altijd een speciale match is. We moeten er vol tegenaan gaan thuis”. (EV)

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen