4.7 C
Brugge
donderdag, januari 20, 2022

Deze enkelingen zijn niet representatief voor de waarden en normen van Club Brugge

Na afloop van de wedstrijd Club Brugge – RSC Anderlecht blijft Anderlecht naar eiegen zeggen met een wrang gevoel achter. “Op verschillende momenten tijdens de wedstrijd werden leden van onze coaching staff racistisch bejegend door personen uit het publiek, staat te lezen op hun website. Ook spelers kregen tijdens het opwarmen aan de zijlijn beledigingen van racistische aard te horen. 

Het gedrag van enkelen werpt een schaduw over het Belgische voetbal. Dat dergelijke verwensingen weerklinken in een voetbalstadion mogen we als samenleving niet tolereren. De club wil door deze incidenten te benoemen en te veroordelen duidelijk stellen dat racisme op geen enkele manier een plaats heeft in onze voetbalstadions én daarbuiten”.

Reactie van Club Brugge

Club Brugge, zijn supporters, staf, spelers, medewerkers en bestuur veroordelen ten strengste elke vorm van racisme. Deze enkelingen zijn niet representatief voor de waarden en normen van onze Club en hebben geen enkele plaats in Jan Breydel.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen