4.6 C
Brugge
woensdag, januari 26, 2022

Gepassioneerde en gedreven Brugse producten voor onder de kerstboom

In onze stad tref je gepassioneerde en gedreven makers, die elke dag opnieuw bewijzen dat ambachtelijk maken een toekomst heeft en dat Brugs vakmanschap van alle tijden is. Handmade in Brugge reikt makers die met de hand én lokaal produceren, het Handmade in Brugge-label uit. De gids van Handmade in Brugge (verkrijgbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Engels en gratis af te halen in de infokantoren) bundelt deze makers en zet ze letterlijk en figuurlijk op de kaart, zodat je feilloos je weg vindt naar een van de vele Handmadewinkeltjes of -ateliers. Je wandelt er zeker buiten met een origineel, handgemaakt geschenk voor jezelf of voor de thuisblijvers.

Loop zeker ook eens langs bij De Makersrepubliek in de Academiestraat 14, of The Box in de Sint-Jakobsstraat 28, een open huis voor Brugse makers, jonge ondernemers en start-ups. De thuisbasis voor Handmade in Brugge vind je in de Sint-Jakobsstraat 36 of online op handmadeinbrugge.be. Je kunt er zeker iets vinden voor onder de kerstboom!

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen