4.7 C
Brugge
donderdag, januari 20, 2022

Deens kinderkledingmerk Name It kiest voor haar derde winkel voor Brugge

Deens kinderkledingmerk Name It breidt uit in België. Het merk heeft niet alleen een tweede Belgische vestiging geopend, het kondigde ook de opening van vier extra winkels waaronder deze nu in de Steenstraat hier in Brugge.

De tweede vestiging van het merk ging eerder op in Hasselt. De eerste winkel van het merk is te vinden in Wijnegem shoppingcenter. In de nieuwe winkel in de Steenstraat zijn de drie lijnen van het merk beschikbaar: baby, mini en kids. De maten lopen van maat 50 tot en met maat 152.

“We hebben grootse plannen met Name It. In het voorjaar willen we nog in totaal een 3-tal winkels openen , waarbij we in eerste instantie focussen op Vlaanderen. Hiermee willen we een bewuste keuze worden voor ouders op zoek naar meer duurzame, kwalitatieve en betaalbare kleding voor hun kids,” aldus Linda Timmer, retail manager voor België en Nederland.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen