4.9 C
Brugge
woensdag, januari 26, 2022

Bezorg je geliefden een onvergetelijke zomer met Cactusfestival 2022

De ticketverkoop voor de 39e editie van Cactusfestival is officieel gestart en jullie hebben er duidelijk héél véél zin in: de kaartjes gaan als zoete broodjes de deur uit! Wil jij er ook bij zijn wanneer muzikale helden als Robert Plant & Alison Krauss, Ben Harper & The Innocent Criminals en Richard Hawley het Minnewaterpark betoveren op 8, 9 en 10 juli 2022? Verzeker jezelf van een plaatsje via de website cactusfestival.be of de verkooppunten Fnac en In & Uit Brugge

Óf wil je iemand anders blij maken met een origineler cadeau dan een fles wijn of sokken? Bezorg je geliefden een onvergetelijke zomer en doe hen eens een festivalticket cadeau. Mooi meegenomen: misschien word je zelf wel meegevraagd als plus one. Strak plan!

Bestel Hier

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen