4.9 C
Brugge
woensdag, januari 26, 2022

Filip de Brugse ontvangen door het stadsbestuur

Onze stadsgenoot Filip Vanden Berghe is al meer dan 30 keer heen en weer gereden naar het Waalse stadje Jupille. Zelf is hij leerkracht en was erg getroffen door de beelden van de overstromingen in het zuiden van het land. “Deze warme mensen verdienen onze steun.” Zoveel maanden later is de toestand nog steeds even erg, zei Filip Vanden Berghe alias mister Filip de Brugse tegen schepen van Welzijn Pieter Marechal (CD&V). De schepen bedankt Filip Vanden Berghe voor zijn inzet in naam van het stadsbestuur.  Ook tijdens de eindejaarsperiode zal Filip nog een week lang pakketten uit te delen in de Vesder- en Ourthe-vallei.

Foto’s: Filip Vanden Berghe

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen