4.6 C
Brugge
woensdag, januari 26, 2022

Groen en N-VA Brugge zeggen tijdens actie neen tegen het Mispelaar project

Groen en N-VA Brugge vonden elkaar in een een actie aan de Altebijstraat. Het stadsbesuur wil daar een randparking van 125/150 wagens realiseren .Het verdwijnen van een groene zone, die vaak onder water staat, en het toenemend verkeer die deze parking zal aantrekken creëert bij vele omwonenden een groot ongenoegen. Langs deze straat is volgens de buurtbewoners door de jaren heen al heel wat gebouwd.

Volgens het stadsbestuur tonen de actievoeders steeds de delen van de Mispelaar die onder water staat. Terwijl de bouwplannen spreken over een ander deel van het project. Er valt volgens de actiegroep SOS Mispelaar hinder te verwachten in zowel de Michel Van Hammestraat en de Astridlaan. Volgens de buurtbewoners hebben ze nu reeds te lijden onder heel wat verkeersoverlast waarvan vooral de zwakke weggebruikers als de fietsers de grootste slachtoffers zijn, aldus nog het Comité SoS Mispelaar.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen