4.6 C
Brugge
woensdag, januari 26, 2022

Top Mix krijgt geen vergunning

Top Mix krijgt geen vergunning voor een vestiging in de achterhaven. “Blij dat er eindelijk rekening wordt gehouden met onze polderdorpen, zegt Schepen Franky Demon. Dit is positief nieuws voor de omwonenden en de omliggende natuurgebieden”.

Als onderdeel van de Verhelst Group geniet Top-Mix eigenlijk over een uitstekende reputatie. Al sinds 2006 kan men terecht voor een ruim aanbod aan secundaire grondstoffen en betonproducten voor de wegenbouw en de bouwsector. Daarnaast zijn we in onze regio ook de referentie voor het verwerken van grond-, breek- en sloopafval en andere afvalstoffen, hoofdzakelijk afkomstig uit de bouw. Maar een verdere uitbouw zal dus niet mogelijk worden. Het is echter wel mogelijk dat Top Mix de procedure blijft voortzetten maar Stad Brugge zal zich volgens Schepen Demon met alle mogelijke middelen blijven verzetten.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen