4.7 C
Brugge
donderdag, januari 20, 2022

Hans Anders opent tweede winkel in Brugge

Op donderdag 6 januari opent Hans Anders zijn tweede winkel in Brugge. De nieuwe winkel is te vinden aan de Maalsesteenweg 145, direct aan de baan. Bewoners van Brugge en omstreken kunnen in de winkel terecht voor goede brillen, zonnebrillen en contactlenzen aan –de inmiddels alom bekende- voordelige prijzen.

Hans Anders groeit in België stevig door. De bekende optiekketen, actief in het marktsegment van betaalbare kwaliteit in brillen, opent ieder jaar weer extra winkels in Vlaanderen en Wallonië. Ook in Brugge ziet Hans Anders kansen voor uitbreiding vertelt Barry Oosting, Country Retail Manager: “We zijn al een hele tijd met veel plezier gevestigd in het centrum van Brugge en zijn actief op zoek gegaan naar een extra locatie in de buitenwijk van de stad. We hebben een aantrekkelijke plek gevonden aan de Maalsesteenweg. Door de directe ligging aan de baan en een opvallende gevel, is de winkel écht niet te missen, volgens Oosting. Hij vult aan: “We zijn bovendien blij dat deze winkel goed bereikbaar is en dat er volop mogelijkheid is om gratis te parkeren. We weten dat veel van onze klanten dit erg waarderen”.  

Storemanager Celine de Roo zal met haar team alle bezoekers helpen met een deskundige en gratis oogmeting en een grondig zicht- en stylingadvies. Hans Anders zal in de nieuwe winkel een volledig assortiment van bekende merken en eigen merken aanbieden. Ook heeft Hans Anders het plan om binnenkort de dienstverlening in de winkel uit te breiden met een audioloog, om ook iedereen met hoorzorg en betaalbare hoortoestellen te kunnen helpen.

De winkel wordt officieel geopend op donderdag 6 januari, met een feestelijke actie: 50% korting op alle complete brillen. Om grote drukte te voorkomen, raadt Hans Anders aan een afspraak te maken op hansanders.be/afspraak. De openingsactie loopt tot en met 29 januari. De winkel is van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur open.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen