4.9 C
Brugge
woensdag, januari 26, 2022

De nieuwe Liebherr LHM550 is aangekomen

ICO blij en zelfs trots op de komst aan van een gloednieuwe, ultramoderne Liebherr LHM550.

De kraan versterkt het groene imago van ICO door 100% volledig elektrisch te werken met de stroom die wordt geleverd door de 11 windturbines op de Zuidelijke Insteek Terminal. De kraan garandeert een hijscapaciteit van 154 ton tot een bereik van 18m en is de zwaarste in zijn soort in Zeebrugge. Hij is ideaal voor het behandelen van zware industriële producten, maar ook voor elk type cargo, stukgoed of containers. Deze kraan versterkt de positie van ICO binnen stukgoed- en projectmarkt, maar speelt ook volledig in op de nieuwe trend waarbij RoRo-operators de heavy-duty dekruimte maximaliseren met hoge en zware ladingen.  De trimodale platforms van ICO stellen verladers en ontvangers in staat om vrachtstromen tussen het hele Europese vasteland en alle overzeese locaties te verbinden via dit enkele punt. De ideale ligging nabij de nieuwe snelweg A11 zorgt bovendien voor een filevrije werking.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen