4.9 C
Brugge
donderdag, januari 27, 2022

Drukke tijden voor de Politie en Hulpdiensten in Zeebrugge

Afgelopen dagen had de Politie de handen vol in Zeebrugge. Eerst was er een zoektocht naar twee illegalen die hadden laten weten in “nood” te zijn. De hulpdiensten gingen eerst van het ergste uit. Maar na een zoektocht van een etmaal werden uiteindelijk twee Algerijnse mannen gevonden in de Franse haven van Le Havre. Want van daaruit kwamen blijkbaar de noodsignalen. De twee mannen waren in Zeebrugge op het schip geraakt maar kwamen eerder ook al uit Nood Frankrijk met de bedoeling om tegen eindejaar in de UK te geraken. In werkelijkheid zou het schip naar Amerika varen. Maar moest omwille van de twee illegalen rechtsomkeer maken. Een zoektocht zowel in Le Havre en Zeebrugge met alle grote middelen. Dan praten we nog niet over het daaraan verbonden prijskaartje waar de belastingbetaler zal moeten voor opdraaien.

Dondermiddag was er dan ook nog een inbraak in Zeebrugge. Het doel van de dieven: Een sportwagen die in een garage stond. “Een buurman heeft de vermoedelijke persoon gezien, zegt Lieve V.C. De vermoedelijke dader over de muurtjes met rugzak, zwarte trainingsbroek met witte lijn ,oranje muts en Engelstalig”. De politie is een onderzoek gestart. Er is hierover geen verdere communicatie.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen