4.7 C
Brugge
donderdag, januari 20, 2022

Boosterprik in B-park van Pfizer of Moderna

Wie een boosterprik laat zetten in B-park, zal een dosis van het vaccin van Pfizer of Moderna (mRNA-vaccin) krijgen. Het is geen probleem als het vaccin van je boosterprik verschilt van je eerdere vaccinatie. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een extra dosis van een mRNA-vaccin kan zorgen voor een betere immuunrespons.

Een uitgebreid wetenschappelijk rapport van en het advies van de Task Force Vaccinatie – waarvan naast de overheidsvertegenwoordigers, ook het KCE, Sciensano en de Hoge Gezondheidsraad deel van uitmaken – kan je terugvinden op de website van het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen