4.7 C
Brugge
donderdag, januari 20, 2022

Bruggeling van 41 komt om het leven na ongeval aan de Steenbruggebrug

Aan de Steenbruggebrug in Assebroek hebben de Brugse hulpdiensten woensdagmorgen een slachtoffer uit het water gehaald. Over de identiteit wilde het parket nog niet veel kwijt enkel dat het om een man van 41 uit Brugge gaat.

De auto reed in de richting van de brug en kwam om de een of andere reden in het kanaal terecht. Een aantal getuigen zagen de auto op het water drijven. De hulpdiensten verzamelden zich snel ter plaatse en ook een speciale speur-boot moest worden ingezet. Bij het ophalen van het autowrak bleek de wagen verder leeg. De officier van justitie doet onderzoek naar de omstandigheden van het ongeval.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ook dit moet je lezen