6.5 C
Brugge

Cercle wint van KV oostende

Coach Miron Muslic reageerde erg blij na de overwinning tegen KV Oostende: “Ik zou eerst en vooral onze supporters willen bedanken die talrijk aanwezig waren en ons de energie hebben bezorgd om tot het einde te strijden voor deze drie punten. Dankzij deze overwinning lopen we 13 punten uit op Oostende, dat is massive. In open spel denk ik dat we zelfs niks weggeven. Er was denk ik een schot van Atanga maar verder was er geen echt gevaar. Over de penalty ga ik me verder niet uitspreken. Ik denk dat we voldoende mensen, experten en camerastandpunten hebben om naar deze beslissing te gaan kijken. Na die penalty was het natuurlijk niet gemakkelijk voor ons: het thuispubliek is terug, de tegenstander is terug maar op het einde lukt het ons om een fantastisch doelpunt te scoren. Belangrijke driepunter die ons op 30 punten brengt in het klassement én de kloof vergroot met de degradatieplaatsen. Samen met de fans gaan we dit vieren. Ik ben enorm voldaan en blij.”

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je lezen