dinsdag, juli 5, 2022
12.4 C
Brugge

Poppenmaakster Ayin Gurling bezocht Brugge

Mijn naam is Ayin Gurling, ik ben poppenmaakster uit Londen, UK en ik bezocht Brugge van afgelopen dagen, 5 dagen vol mooie herinneringen. Ik wil deze graag delen via de digitale krant van Brugge: Brugge.express

“Ik was in Brugge om vrienden te ontmoeten met gemeenschappelijke interesses (poppen) en om mijn werk te laten zien op een evenement georganiseerd door Shari Stael en haar moeder Saskia (zij hebben beiden hun eigen winkels in Brugge die u vast wel kent – Suzie en Gus en Lili en Martha). Zij werkten samen met een prachtige Amerikaanse poppenverzamelaar, liefhebber en ondernemer, Jen O’ Connor en samen organiseerden zij Wonderland of Play – een evenement dat afgelopen 4 juni in het Belfort werd gehouden. Het werd bijgewoond door poppenartiesten en -verzamelaars uit de hele wereld.

Ik deel een foto van mij met mijn pop, met Shari en Saskia – de lokale dames die een van de belangrijkste redenen zijn waarom we het prachtige Brugge konden zien en ook mijn tafel waarop mijn poppenwerk te zien was op het Wonderland of Play evenement.

Wanneer ik naar zulke evenementen ga, neem ik altijd mijn favoriete pop mee, “Dobby”. Hij is een unieke pop, geboetseerd door mijn broer Drexler, die toevallig ook een poppenkunstenaar is.

Dobby laat iedereen een leuke tijd zien – hij gaat naar evenementen met mij , ik neem overal foto’s van hem en ik leen hem uit aan andere poppenvrienden om met hen op de foto te gaan als ze dat willen. Ik deel foto’s en video’s op Instagram / sociale media, zodat de mensen in onze poppengemeenschap die niet in staat waren om ons te vergezellen, toch het gevoel zouden hebben dat ze deel uitmaken van onze bijeenkomst, .

Zoals je op de foto’s kunt zien, genoot hij van de mooie bezienswaardigheden van Brugge en ging hij zelfs met me mee voor een heerlijk wafelontbijt in The Old Chocolate House. We aten ook wat van de geweldige frietjes in The Frit Bar. Een van de plaatsen die we hebben kunnen bezoeken is het Retsins Lucifernum. Het was een zeer interessant bezoek mag ik wel zeggen. Uiteindelijk werd de heerlijke cocktail, bereid door de lieftallige Peruaanse gastheer, goed gewaardeerd. De organisatoren van Wonderland of Play waren ook zo vriendelijk om ons vouchers te geven voor een gratis boottocht via Stael NV, wat geweldig was. Het deed ons de prachtige bezienswaardigheden nog meer appreciëren.

Deze pop-evenementen brengen ons naar verschillende plaatsen in de wereld – Peking, Tokio, de Verenigde Staten en andere delen van Europa. Maar tot nu toe, was de beste ervaring die ik had in Brugge. Niet alleen de plaats was prachtig en pittoresk – het eten was geweldig en ik kan alleen maar mooie woorden hebben voor de lokale bevolking.

Bedankt dat ik deze ervaring in Brugge.Express mocht delen. Namens mijn vrienden van de poppengemeenschap, ben ik er vrij zeker van dat we terug zullen gaan”.

Ben je al mee met dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je lezen